Wil jij 2016 goed beginnen? Volg dan GRATIS onze online Mindfulness Challenge!

Tien dagen lang ontvang je mindfulness meditaties, yoga oefeningen en uitleg over mindfulness. Daag jezelf uit om in 2016 een frisse start te maken, door stil te staan bij jezelf met aandacht, in het hier en nu en bepaal jouw prioriteiten voor 2016! Ervaar nu GRATIS wat mindfulness voor jou kan betekenen.

Mindfulness-2

“Mindfulness” is het creëren van bewustzijn, door gerichte aandacht: doelbewust, in het huidige moment en zonder oordeel. Wetenschappelijk onderzoek van UvA minds You heeft aangetoond, dat mindfulness positieve effecten heeft op:

Verbeteren van:

• Ontspanning
• Geluk
• Vitaliteit
• Concentratie
• Flexibiliteit
• Doelgerichtheid
• Werk/privé balans

Verminderen van:

• Stress
• Vermoeidheid
• Depressie
• Angst
• Lichamelijke klachten
• Slaapproblemen

Probeer 10 dagen lang dagelijks GRATIS oefeningen!

Wat krijg je van ons?
  • Iedere dag een mindfulness meditatie, van 1 minuut op 1 januari tot 10 minuten op 10 januari. Op deze manier bouw je het rustig op en leer je gaandeweg mediteren. Er zit veel afwisseling in de meditaties, iedere dag ontvang je een nieuwe inspirerende meditatie (via e-mail).
  • Korte videos met een toelichting op het thema, waardoor je meer te weten komt over hoe mindfulness werkt en hoe jij het in je dagelijks leven kan toepassen. Daarbij ontvang je video’s met laagdrempelige yoga oefeningen, die je overal kunt uitvoeren (via e-mail).

Ik wil mij aanmelden!Ik wil mij aanmelden!

UvA minds You

UvA minds You is een Academisch Trainingcentrum opgericht in 2014, als zusterorganisatie van UvA minds. UvA minds You bouwt voort op de jarenlange kennis en ervaring die bij UvA minds is opgedaan. UvA minds You wil mindfulness voor iedereen toegankelijk maken en de kennis over mindfulness vergroten, om op die manier bij te dragen aan het collectieve welzijn. Door het continu uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek, blijven wij onze diensten ontwikkelen en innoveren.

UvA minds You trainers

De meditaties en oefeningen worden gegeven door zeer ervaren, academische geschoolde Mindfulness trainers.

Susan Bögels

SusanBogels

Prof. dr. Susan Bögels is klinisch psycholoog, psychotherapeut, mindfulness trainer en directeur van UvA minds You. Zij is veel gevraagd keynote spreker en pionier op het gebied van mindfulness. Tevens is zij hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam (UvA).

Anne Formsma

AnneFormsma

Anne Formsma, MSc. (orthopedagoog) deed haar master Orthopedagogiek en een minor Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Anne werkt zowel bij UvA minds als UvA minds You. Ze is opgeleid tot mindfulness trainer voor kinderen, jongeren en ouders bij UvA minds en als yogadocent bij Delight Yoga. Bij het internationale Center for Mindfulness (van de University of Massachusetts) heeft Anne een specialisatie opleiding gevolgd voor volwassenen met stressklachten.

Eva Potharst

EvaPotharst

Eva Potharst (gezondheidszorgspycholoog) studeerde cum laude af als Kinder- en Jeugdpsycholoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna werkte ze een aantal jaar met kinderen, jongeren en hun ouders in een tweedelijns jeugd-GGZ instelling. Zij deed de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog en Infant Mental Health Specialist. Eva werkt bij UvA minds You en UvA minds. Haar expertise is het geven van mindfulness trainingen voor ouders.

Rachel van der Meulen

RachelvanderMeulen

Rachel van der Meulen (orthopedagoog / gezondheidszorgpsycholoog) is cum laude afgestudeerd als orthopedagoge aan de Universiteit van Amsterdam. Rachel werkt zowel bij UvA minds als UvA minds You. Rachels expertise is in het geven van mindfulness trainingen en hoogbegaafdheid. Rachel is opgeleid tot mindfulness trainer voor kinderen, jongeren en ouders bij UvA minds. Tevens heeft zij verschillende retraites en mindfulness (en compassie) opleidingen gevolgd, onder andere van: Marc Williams, Trish Bartley, Kristin Neff en Christopher Germer.

Joke Hellemans

uvaminds-9890 Small

Drs. Joke Hellemans (klinisch psycholoog/psychotherapeut) is gecertificeerd mindfulness trainer, opgeleid aan Center for Mindfulness van de University of Massachusetts Medical School (USA) opgericht door Jon Kabat-Zinn. Van 2002 tot 2009 gaf Joke mindfulnesstrainingen bij de GGZ instelling AMC de Meren aan mensen met stress-gerelateerde en depressieve klachten. Joke geeft onder andere mindfulnesstrainingen bij de RINO Noord Holland (Amsterdam) aan (psycho)therapeuten en is als opleider verbonden aan de opleiding tot mindfulnesstrainer bij het Instituut voor Mindfulness. Joke werkt bij UvA minds en UvA minds You als klinisch psycholoog/psychotherapeut, waar zij mindfulness trainingen verzorgt aan ouders en adolescenten en de opleiding tot Mindful Parenting trainer geeft.

 

Aanmelden Challenge

 

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen? Meld je dan nu GRATIS aan voor de online UvA minds You - Mindfulness Challenge 2016!

* indicates required
/ /  ( dd / mm / yyyy )
Email Format