UvA minds You Academisch Trainingscentrum

UvA Minds You, Academisch Trainingscentrum is op 1 januari 2014 te Amsterdam opgericht door Susan Bögels (hoogleraar orthopedagogiek en psychotherapeut) en Sacha Lucassen (gezondheidszorgpsycholoog en gedragstherapeut), in samenwerking met UvA Holding.
UvA minds You is een zusterorganisatie van UvA minds. We bouwen voort op de jarenlange ervaring en kennis die bij UvA minds is opgedaan met het geven van kortdurende, evidence-based behandelingen voor psychische problemen bij kinderen en jongeren, evenals (gerelateerde) stress- en opvoedingsproblemen bij hun ouders. Meer


UvA minds You zal per 1 januari 2019 als bedrijf worden opgeheven.
De opleiding WRITEjunior gaat dan over naar UvA minds. Informatie daarover is te vinden op de website : www.uvaminds.nl
De Mindful2work trainingen zijn dan te vinden op de website : www.uvaminds.nl
Meer informatie over de Mindfulness opleidingen is te vinden op de website: https://centrumvoormindfulness.nl/


 

 

UvA minds You

Banstraat 29
1071 JW Amsterdam

Tel: 020 2802901
Fax: 020 3081677
info@uvamindsyou.nl

Deze wetenschappelijk onderbouwde behandelingen zijn aangepast voor een mildere problemen, zodat de expertise van UvA minds ook beschikbaar is voor kinderen, jongeren en volwassenen zonder diagnose. Kinderen, jongeren en hun ouders kunnen bij ons terecht voor intelligentieonderzoek, consultatie en trainingen (bijvoorbeeld Mindfulness trainingen). Daarnaast worden er ook trainingen aangeboden voor (jong)volwassenen en werknemers. Tevens bieden we opleidingen voor professionals.

UvA minds You heeft drie pijlers

  • Trainingen voor kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar en hun ouders
  • Opleidingen voor professionals
  • Trainingen voor (jong)volwassenen en werknemers

UvA minds You heeft als missie kortdurende, evidence-based trainingen te bieden aan kinderen, jongeren en ouders, om beter om te leren gaan met bijvoorbeeld stress en afleidbaarheid, of om de kwaliteit van leven van ouders en kinderen te vergroten. De trainingen worden aangeboden in de vrije markt; er hoeft dus geen sprake te zijn van 'psychische stoornissen'.

UvA minds You biedt daarnaast opleidingen aan professionals, om hun expertise in het geven van trainingen aan ouders en kinderen te vergroten. De opleidingen worden gegeven op basis van door de UvA en UvA minds ontwikkelde protocollen, zoals de geaccrediteerde trainingen Mindful Parenting en Mindfulness voor kinderen met psychiatrische problemen, en de diverse andere door ons ontwikkelde behandelprotocollen voor kinderen met angststoornissen en trauma.

Tenslotte biedt UvA minds You werknemers de Mindful2Work training en een gecombineerd mindfulness, yoga en sportprotocol aan. Het doel is werkstress voorkomen en verminderen, zodat werknemers optimaal kunnen blijven functioneren. Tevens zal deze training aangeboden worden voor (jong)volwassenen met stressklachten.

Agenda

WRITEjunior opleiding
11 februari & 18 maart 2019
drs. Sacha Lucassen
VOL

WRITEjunior opleiding
25 februari & 1 april 2019
drs. Sacha Lucassen
VOL

WRITEjunior opleiding
8 april & 13 mei 2019
drs. Sacha Lucassen
Nog plaatsen beschikbaar