Mindful2Work


UvA minds You zal per 1 januari 2019 als bedrijf worden opgeheven.

De Mindful2work trainingen zijn dan te vinden op de website : www.mindful2work.nl

 

Uw personeel is uw kapitaal; werkstress voorkomen en verminderen is daarom erg belangrijk. Wilt u als bedrijf de vitaliteit van uw werknemers verhogen? Wilt u daarbij de resultaten in effectiviteitsmetingen uitgedrukt krijgen? Dan is de training Mindful2Work iets voor uw bedrijf!

Mindful2Work is een praktische cursus om rust te vinden in een hectische wereld.
Soms is het lastig om een druk werkleven te combineren met het gezin en het sociale leven. Sommige werknemers staan regelmatig op een 'overlevingsstand' en hebben maar weinig tijd om te genieten van het leven. Gevoelens van stress, gespannen zijn of bezorgdheid...het leven kan soms hectisch en uitputtend zijn. Maar zo hoeft het niet te zijn. 

Wat is mindfulness?

Mindfulness laat je kennis maken met een serie eenvoudige, maar krachtige oefeningen, die je in je dagelijks leven kan integreren, om interactiepatronen van angst, stress, somberheid en uitputting te doorbreken. Mindfulness helpt je weer te leven in het moment én hiervan te kunnen genieten.

Waarin is mindfulness effectief?

Mindfulness trainingen zijn veelal wetenschappelijk onderzocht en effectief bevonden in het verminderen van diverse klachten; het blijkt effectief in het omgaan met stress, angst en somberheid, en het verbetert de kwaliteit van leven. Mindfulness helpt je adequater om te gaan met de uitdagingen van je hectiek van het dagelijks leven.

Voor wie?

Mindful2Work wordt door UvA minds You binnen bedrijven aangeboden en is bedoeld voor werknemers, die beter willen leren omgaan met stress en die de kwaliteit van hun leven, werk, en relaties, ook die met zichzelf, willen vergroten.

De training Mindful2Work

Dit mindfulness programma is ontworpen door Mark Williams en Danny Penman en bestaat uit 6 wekelijkse sessies van 2 uur. De trainingssessies zullen met name bestaan uit het geven van uitleg over mindfulness, het doen van aandachtsoefeningen (meditatie) en het uitwisselen van ervaringen in de groep. De training wordt momenteel door UvA minds You in verschillende bedrijven gegeven.

Resultaten

De resultaten van ons wetenschappelijk onderzoek naar de Mindful2Work training aangeboden aan werknemers geven het volgende aan:

  • Vermindering van angst, stress en somberheid
  • Vergroten van energie, motivatie en concentratie
  • Verbetering van mentaal en fysiek werkvermogen
  • Verbetering van communicatie tussen werknemers
  • Hogere werktevredenheid
  • Hogere werkcreativiteit
  • Meer geluksgevoel

 

Bent u geïnteresseerd in onze Mindful2Work training?

Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@uvamindsyou.nl of te bellen naar 020-2802901

Nieuws

UvA minds You gaat een Mindful2Work training verzorgen voor de mederwerkers van de divisie V&V van Cordaan!